نیازمندی ها


   
موضوعات مطالب
نويسندگان سایت
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:

طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره سایت

به وبلاگ من خوش آمدید شما میتوانید مطالب مورد نیازتان را در زمینه های مختلف در این وبلاگ پیدا کنید
لينك دوستان

طایفه کاشانی
wahab
علی ولی نژاد
هوشبران جوان 89
آموزش عاشق شدن
دانشجویان فوریت های پزشکی زابل89
وبلاگ سرگرمی
مسافر
تراختور اف سی
خلوتگاه من
همه چی
بلوچ
بزرگترین وبلاگ تفریحی
بهترینها
سایت جامعه ایران ناز
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان نیازمندی ها و آدرس niazhayerooz.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» مارها
 
استخوان بندی مار

مار دارای جمجمه ای کوچک و استخوانهای
پشتی بلند با مفاصلی
فوق العاده انعطاف پذیر است.


گرچه مارها دارای پا نیستند ولی قادرند بسیار سریع حرکت کنند و اغلب شناگران خوبی هستند . همه مارها گوشتخوارند و طعمه خود را توسط حس بویایی و یا حس ارتعاش ، شکار می کنند. آنها تمام شکار خود را با جابه جا کردن آرواره پایینی و گشودن دهان بطور وسیع به یکباره می بلعند . اکثر مارها مانند دیگر خزندگان تخم می گذارند.


مارهای چمباته زن


مارهای چمباته زن بزرگترین مارهای دنیا هستند و شامل پیتونها و بواها می باشند. آنها غیر سمی هستند و حیوانات دیگر را با فشار دادن و له کردن از پا در می آورند. مارهای جمع شونده دور شکار خود می پیچند و بتدریج حلقه راتنگ تر می کنند تا حیوان خفه شود آنها نیز مانند مارهای دیگر قادر به جویدن نیستند و شکار خود رابه یکباره می بلعند.


مارهای زهری


حدود 700 گونه از 3200 گونه مارهای دنیا زهری هستند و شامل چندین مار هستند که می توانند انسان را به هلاکت برسانند . یک مار زهری سم خود را از طریق نیشهایش که یا توخالیند و یا شیار دارند تزریق می کند. وقتیکه زهر تزریق شد مار به انتظار می نشیند تا قربانیش قبل از بلعیده شدن بمیرد.



حقایق ثبت شده


بزرگترین مار دنیا پیتون مشبک که ماری چمباتمه زن است از جنوب شرقی آسیاست او می تواند تا طول 10 متر (33 پا) یا بیشتر رشد کند.
یکی از بزرگترین قاتلان انسان افعی آفریقایی و هندی است.زهر این مار سالیانه باعث مرگ ده هزار نفر می گردد. حدود 30 درصد از افرادی که توسط این مار گزیده می شوند می میرند.













چند گونه مار:


مار ها زیستگاههای گسترده ای دارند در همه قاره ها به جز قطب جنوب.







 

تعداد بازدید ها: 107357

 


نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : شنبه 13 اسفند 1390برچسب:مارها, مارهای سمی, مارهای زهری,سم مار,عکس مار, سم,زهر,مار,مار جنگل,ماربیابان,مار کوهستان, مار ایرانی, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» مار گرسنه خودش را ‌خورد

مار گرسنه خودش را ‌خورد
جام جم آنلاين: در گزارش يكي از روزنامه‌هاي انگليسي آمده است كه در يك رويداد عجيب يك مار از شدت گرسنگي دم خود را بلعيد. «رينولندز» صاحب اين مار در مصاحبه‌اي با روزنامه‌هاي چاپ انگلستان، افزود: روز گذشته مشاهده كردم كه مارم در كمال تعجب دم خودش را به دهان گرفته و مي‌بلعد ، من هم سريعا با اورژانس حيوانات تماس گرفته و موضوع را گزارش دادم.
 

وي خاطر نشان كرد: ماموران اورژانس بلافاصله به منزل من آمده و «مار»م را به مركز مراقبت از حيوانات در «في گيت» منتقل كردند تا دم را از دهان مار خارج كنند.

در گزارش رسانه‌هاي اين كشور نيز آمده است كه اين مار از شدت گرسنگي اقدام به خوردن دم خود كرده است، چرا كه گمان مي‌كرد، دمش يك شكار است.

همچنين پزشكان مركز دامپزشكي منطقه «في گيت» با انجام اين عمل جراحي كوچك دم‌ مار را از دهانش بيرون كشيدند، البته به عقيده پزشكان اين مركز، اگر اين مار را به موقع به مركز منتقل نشده بود، دمش را هضم كرده بود و در نهايت مي‌مرد.

اين مار كه از نوع «سلطان مار» است، بومي قاره آمريكا است. اما اكثرا به عنوان حيوان خانگي در اروپا به فروش مي‌رسد.

اين مارها سمي و زهرآگين نيستند اما به دليل اين كه توانايي شكار و كشتن مارهاي سمي را دارند، در حيات وحش مشهورند.

 

 



نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : شنبه 13 اسفند 1390برچسب:دانستنی,دانستنی ها, مار گرسنه خودش را خورد,عجایب, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» سفر کریستیانو رونالدو به ایران
» زنبور عسل

زنبور عسل

 
زنبور عسل
زنبور عسل اروپایی
طبقه‌بندی علمی
فرمانرو: جانوران
شاخه: بندپایان
رده: حشرات
زیررده: بالداران[۱]
فرورده: نوبالان[۲]
بالاراسته: درون‌بالداران[۳]
راسته: نازک‌بالان[۴]
زیرراسته: Apocrita
تیره: Apidae
زیرخانواده: Apinae
تبار: Apini
سرده: Apis
کارل لینه، ۱۷۵۸
گونه‌ها

Apis andreniformis
Apis florea, or dwarf honey bee
 

  • Subgenus Megapis:

Apis dorsata, or giant honey bee
 

  • Subgenus Apis:

Apis cerana, or eastern honey bee
Apis koschevnikovi
Apis mellifera, or western honey bee
Apis nigrocincta

زنبور عسل گونه‌ای زنبور است که عسل می‌سازد. زنبور عسل این کار را با گردآوری شهد گل‌ها در کندو انجام می‌دهد.[۵] در فارسی به زنبور عسل منگ، منج و مگس انگبین هم گفته می‌شود.[۵] زنبورهای هر کندو یکی از سه نوع زنبور ملکه، زنبور نر و زنبور کارگر هستند.

ملکه

ملکه معمولاً مادر تمامی زنبورهای موجود در کندو است. جنسیت آن ماده بوده و مهم‌ترین وظیفه اش تخم گذاری می‌باشد. ملکه از اواخر فروردین تا اواخر خرداد روزانه حدود ۱۵۰۰ تخم می‌گذارد.[۵] ملکه‌ها و کارگرها از تخم‌های لقاح شده و نرها از تخم‌های غیر لقاح شده (هاپلودید) به وجود می‌آیند. طول بدن ملکه بسته به هر نژاد متفاوت می‌باشد. بال‌های آن کوچک بوده و خرطوم آن توانایی جمع آوری شهد گل‌ها را نداشته و درعوض دارای شکمی بزرگ‌تر از ماده‌های کارگر بوده و به طور طبیعی بیش از ۵ سال می‌تواند زنده بماند. در زنبورداری تجاری به علت کاهش تخمریزی از سال دوم زندگی به بعد، بیش از دو سال از یک ملکه استفاده نمی‌شود. ملکه عسل در زمان شفیرگی گرده نمی‌خورد و بجای آن ژله رویال مصرف می‌کند و شفیره‌ای که از گرده تغذیه شود هیچگاه به ملکه تبدیل نشده و کارگر خواهد شد. ملکه تا آخر عمر توسط ژله رویال تولیدی کارگران تغذیه می‌شود.

زنبور عسل در حال جمع آوری شهد گل

زنبور نر

زنبورهای نر در کندو تنها وظیفه بارور نمودن ملکه را دارند و دارای نیش نمی‌باشند. دارای سر و بال‌های بزرگ می‌باشند. توانایی جمع‌آوری شهد و گرده را نداشته و ۲۴ روز زنده می‌مانند.

زنبور نر در حجره‌های بزرگ‌تری نسبت‌به زنبورهای کارگر پرورش می‌یابند. تخمهای بارورنشده ملکه به زنبور نر تبدیل می‌شوند.

زنبور کارگر

جنسیت زنبورهای کارگر ماده بوده و بیشتر جمعیت کندو را تشکیل می‌دهند.[۵] طول بدن آن‌ها ۹ میلیمتر می‌باشد. در یک کندوی قوی با بیش از ۱۰ قاب، حدود ۷۰ هزار زنبور کارگر وجود دارد. زنبورهای کارگر با اینکه ماده هستند توانایی بارور شدن ندارند. ولی در صورت نبودن ملکه در کندو می‌توانند تخم ریزی کنند. که در زنبورداری ماده تخم‌گذار گفته می‌شود. نیش زنبورهای ماده خاردار بوده و طول آن در حدود ۱ میلی متر می‌باشد. به خاطر وجود همین خارها پس از نیش زدن و ورود زهر به بدن موجوداتی که ساختار گوشتی دارد نیش در پوست گیر کرده و موجب جدا شدن کیسه زهر از زنبور می‌شود. و پس از چند دقیقه زنبوری که نیش زده خواهد مرد.

نوعی زنبور عسل اروپایی در حال پرواز به سمت کندوی خود که در حال عمل دانه‌ای گرده افشان است.

زنبور عسل و باروری گل‌ها

برآورد می‌شود که زنبور عسل در تهیه و تولید یک سوم غذای بشری سهیم باشد. واین بدان معنی نیست که عسل یک سوم غذای بشری است، بلکه باید گفت که زنبور عسل نقش مهمی در باروری گیاهان دارد و اگر زنبور نبود چه بسا که در بسیاری از اوقات باروری گیاهان امکان پذیر نبود. زنبور عسل وقتی بر روی گلی می‌نشیند، دانه‌های گرده را از اندام نرینه گل (پرچم) با خود برمی‌دارد و هنگامی که به سوی گل دیگری می‌رود، با این دانه‌های گرده اندام مادینه گیاه (تخمدان) را بارور می‌سازد، وبنا به اظهارات اتحادیه ملی پرورش دهندگان زنبور عسل در فرانسه، زنبور عسل اقدام به تلقیح وباروری گل آفتابگردان و درختان سیب به میزان ۷۰٪ و توت فرنگی و گیلاس به میزان ۸۰٪ و درختان میوه دار کوچک به میزان ۹۰٪ و شبدر و یونجه بنفش به میزان ۱۰۰٪ می‌نماید و اگر زنبور عسل نباشد، میزان تولیدات گیاهی به شدت کاهش می‌یافت و بدین گونه قبل از این که به موضوع اهمیت تولید عسل بپردازیم، باید کمی واقع بین باشیم و دریابیم که زندگی ما بدون زنبور عسل بسیار دشوار می‌شد. باغداران و کشاورزان به خوبی از نقش زنبور عسل در باروری گیاهان و افزایش محصولات کشاورزی آگاه هستند و به همین علت هیچ گاه در اجاره دادن باغ‌های خود به پرورش دهندگان زنبور عسل تردید نمی‌کنند وبدین وسیله سعی می‌کنند که میزان تولید محصولات خود را دوبرابر سازند.

جمع آوری شهد - گرده - آب - بره موم - پاسبانی از کندو - تولید عسل - رسیدگی به ملکه - پرورش نوزادان - رسیدگی به کندو و پاکیزه‌گی آن از بیشترین وظایف زنبورهای کارگر می‌باشد.



نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : شنبه 13 اسفند 1390برچسب:زنبور عسل,عکس زنبور عسل,بند پایان, حشره,حشره زنبور عسل,درمورد زنبور عسل,تصویر زنور عسل, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» بزرگ‏ترین کژدم(عقرب)جهان‏‏

بزرگ‏ترین کژدم(عقرب)جهان‏‏

بزرگترین کژدم جهان از گونه هترومتروس سوآمردامی( Heterometrus swammerdami )بومی جنوب هند بزرگترین کژدم به شمارمیرود.که درازی آنها به ۲۶ تا ۲۸ سانتی متر و وزنشان تا ۵۶ گرم میرسد.

هترومتروس سوآمردامی :: Heterometrus swammerdami

هترومتروس سوآمردامی :: Heterometrus swammerdami

زهر این کژدم ها برای انسان کشنده نیست چون که آنها شکار خود را با انبرهایشان میکشند

 



نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : شنبه 13 اسفند 1390برچسب:بزرگترین عقرب جهان,بزرگترین کژدم جهان,عقرب,کژدم, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» پشه هاي آنوفل و انتقال مالاريا
» مردمان ترک

مردمان ترک

مردمان ترک یا تُرک‌ها[۱] یا تورک‌ها [۲] [۳] (به ترکی: تؤرک‌لَر) مردمانی اوراسیایی‌اند که در آسیای شمالی، مرکزی و غربی، مغولستان، سیبری جنوبی، شمال‌غربی چین و بخش‌هایی از اروپای شرقی ساکن‌اند. آن‌ها به زبان‌هایی از خانوادهٔ زبان‌های ترکی‌تبار سخن می‌گویند.[۴]

خاستگاه اصلی مردمان ترک‌تبار، آسیای میانه بوده و این مردم که از نژاد زرد هستند[۵][۶][۷] به تدریج در غرب آسیا، خاورمیانه، آسیای کوچک و اروپای شرقی پراکنده شدند. در جریان این مهاجرت‌ها بخش‌های بزرگی از مردم هندواروپایی نواحی جدید نیز به مرور ترک‌زبان شدند.[۸] بررسی دی‌ان‌ای در ترکیه نشان می‌دهد که مردم ترکیه نوادگان مردم مختلف ساکن آناتولی مانند یونانی، ارمنی، قفقازی (آسیانی) و کرد میباشند که در سده‌های معاصر ترک‌زبان شده‌اند و از لحاظ ژن از نژاد ترک (زردپوست مغول‌سان)بهره بسیار کمی برده اند. کمتر از ۱۰% مردم ترکیه دارای این نژاد می‌باشند. [۹] [۱۰][۱۱] در مورد ترک زبانان آذربایجانی نیز این قضیه صادق است که از لحاظ ژن به سان مردم ایرانی و قفقازی هستند .[۱۲][۱۳]


بقیه متن در ادامه مطلب............


ادامه مطلب ...
نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:مردمان ترک,ترک,قوم ترک,نژاد ترک, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» مردم لر

مردم لر


ادامه مطلب ...
نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:قوم لر,لر,طائفه لر,اقوام لر, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» مردم کرد
» مردم بلوچ
» اروس بلوچ(عروسی بلوچی)

اروس بلوچ

تی رسم قوم بلوچ آروس ای ودا انت که سالونک کاماش و مستران جمع بنت و هور گون یک دگر رو انت بانور لوگا . ای روگ و نشتن تی رسم بلوچ هبر بندی گوشگ بیت . وهدی که بانور نزدیکان قبولش کرت سالونک مردم کمی پول به ایان دانت بعد سالونک نزدیکان په تیاری آروسی مشغول بانت رسم بلوچان آروس سه شپ و روچ انت شپ اول آروسی ء دوزکی نام انت تی ای شپ فقط سالونک سیاد و قومان یا انت و جشن گرنت شپ دوم  آروسی نان و آپ گوش انت تی ای شپ دورین سیاد و قوم لوتی انت و جشن چه شپ اول شغول تر انت و جشن بهتر انت . روچ دوم بعد چه چاشت سالونک سیاد و مردم مالان ء بر انت بانور لوگا و تمام مردم نشان دانت روچ اخر تمام سیاد وآشنا یانان ء په چاشت  دعوت کن انت بعد چه چاشت نزدیک به عصر مراسم نکاه ءُ  شیرنی  سانوک بر انت کورگا  و جانی شود انت و نوکین پوچ ء گوری دانت و سر بوپ نید انت تا که شپ وهدکی شام اش وارت سالونک برانت بانور لوگا و یک جاهی کنت و تا سه روچ چه بانور لوگا در نا یت  بعد چه سومی روچ سالونک ء هور گون بانور پا چاشت روانت سلاونک پتو مات لوگ سیاد و قوم سالونک و بانور همراهی کنت . 

ادامه مطلب ...
نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:اروس بلوچ,عروسی بلوچ,, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» بــــــــيــر

بیر

بــــــــيــر

اگان يک بلوچی ءکاری بيران کنگ به بيت ،مردمی جنگ يا کشگ به بيت ،جنوک ءکار بيران کنوک پهلی مه لو تيت گداء آئرءپه بير ء تيار بوگ لوتيت ــبير گيری بلوچانی يک هنچين زهر ناکءبيمناکين کار پدی که ايشی سوب ءبازين مکهين ماتانی رودکين ديدوک بی روکی ءبير ء ميار بوگ انت ،بازين کارانی ارمان گون پران هور بوتگ انت ـــ بازين نوک سورين بانور جنوزامی ءکورهين آسء سهتگ ء بريان بوتگ انت.

                               سنگ اگان چاتانی بن ءريز انت

                               کينگ چه مردانی دلء کنذ انت

                               بير بلوچانی تان دو سد سال ء

                               لسئين آهـوگ انت دود نتـانيـن

بلوچانی دوستی آسری ييءدر آمدی هون،وهد يکه مات ننکين چک ءمان گوازگء

ناز ينت گرا هنچين شعر ء لولی آن گشيت که آهانی تها جنگ ءبير ءگيش بوءشبين

مان انت ــــ

                      هما وهد مئيءتئی سهل ء تران بيت

                      شغـال مـرغ کـسـتانـی شپـان بـيـت!

                      حـصـارانـی پـلنـگ گـون اشـتران بيت

                      درو کـيـن گـرگ نگـهبـان پـسان بيـت

                      اگــــــه مـاهـــــی زرء تـــچــان بــيــت

                       اگــه پـنبه گـون آچـش هملسان بيت

                      هما وهـد مئـی تئـی سهل تـران بيت  



نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:بیر, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» گویش و زبان مردم بلوچ

گویش و زبان مردم بلوچ



نويسنده : مسعود کاشانی | تاريخ : چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:گویش و زبان مردم بلوچ,گویش بلوچ,زبان بلوچ,بلوچ, | نوع مطلب : <-CategoryName-> |
» بلوچ قبل از اسلام
» عناوين آخرين مطالب